Keliaujant autobusu slidinėti į rankas papuolė žurnalas "Žmonės". Dėmesį patraukė vienos Lietuvos įžymybės gamintas patiekalas. Grįžusi namo prisižadėjau sau būtinai jį išbandyti. Taigi ačiū Audronei iš Marijampolės davusiai išsiplėšti žurnalo lapą. :)
po 200 g 4 rūšių sūrių (anot recepto autorės, idealiai tinka brinza, deja, aš jo pirkti negavau. Naudojau mocarelą, čederį, minkštą Rokiškio sūrį su prieskoniais ir minkštą su grybais)
1 ryšelio šviežių kalendrų (tinka ir džiovinta, arba galima pakeisti krapais)
2 kiaušinių
2 didelių lakštų lavašo
1 indelio tepamojo sūrio (naudojau "President")
Skanaus !
Recepto šaltinis "Žmonės" Nr. 7 /2010-02-18
2 komentarai (-ų):
Aš irgi šį receptą aptikau ir susiviliojau gaminti,bet paskui išsigandau, kad nerasiu didelių lavašo lapų, kur pirkote juos?
Ir kaip skonis, ar ne per daug riebus patiekalas? :)
Esu kaunietė, pirkau Maximoje. Duonos skyriuje yra didelių lavašų. Teko net perpjauti per pusę, nes netilpo i skardą. :) O riebus nepasirodė man... Salotos labai tiko, žymiai gaiviau.
Rašyti komentarą