2010 m. rugsėjo 1 d.

Kepta žuvis su kaparėlių ir citrinos padažu

Reikės:
700 g tilapijos filė
3 v.š. sviesto
2 v.š. kaparėlių
100 g balto sauso vyno
2 v.š. pieno
vienos citrinos sulčių
1 a.š. cukraus
druskos, pipirų

Žuvį pabarstyti druska ir pipirais. Ištirpinti sviestą keptuvėje ir kepti žuvį kol apskrus iš abiejų pusių. Žuvį išimti iš keptuvės, kol kas padėti į šalį. Dabar reikia gaminti padažą. Pilti vyną ir citrinos sultis į tą pačią keptuvę. Kaitinti kol sumažės skysčio per pusę. Įdėti kaparėlius ir įpilti pieną, kaitinti kol užvirs. Pagardinti druska, pipirais pagal skonį. Aš dar įdėjau cukraus, nes buvo per rūgštu. Žuvį serviruoti ir užpilti padažu.

Skanaus!

Recepto šaltinis Cafe Nilson

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą