2011 m. rugsėjo 18 d.

Žuvis alaus tešloje

Reikės:
500 g mėgstamos žuvies (aš naudojau tilapiją)
butelio alaus
600 g miltų (tešlai apie 500 g)
1 a.š. kepimo miltelių
kiaušinio
druskos, pipirų
aliejaus kepimui

Tešlai  reikia sumaišyti alų, miltus, kiaušinį, kepimo miltelius, druską ir pipirus. Ji turi gautis tiršta. Žuvį pabarstome druska ir pipirais. Likusius nuo tešlos miltus susipilame į dubenį, kad patogu būtų apvolioti juose žuvį. Įkaitiname puode aliejų. Imame žuvies gabalėlį, apvoliojame miltuose ir merkiame į tešlą. O iš ten jau dedame į verdantį aliejų. Paliekame ten žuvį 4-5 minutėms ir traukiame lauk. Skanaus !


Recepto šaltinis Closet Cooking

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą