Oi ta vasara veda iš kelio... Retokai būnu namie ir ruošiu šeimai vakarienes. Dar rečiau prisėdu prie kompiuterio parašyti, nors tiesą sakant, nelabai yra ką... Nieko, ateis ruduo, grįš viskas į savo vėžes.
Gėdos prispausta prisiruošiau aprašyti vienus mūsų pusryčius :)Taigi reikės:
500 g stambiai tarkuotos cukinijos
1 saujos pjaustytų įvairių prieskoninių žolelių (krapų, petražolių, mėtos)
2 smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų stiebelių
100 g fetos
120 g miltų
1 kiaušinio
druskos, pipirų
aliejaus kepimui
Viską sumaišyti dubenyje. Pagal skonį berti druskos ir pipirų. Druskos daug nereikia, nes feta yra sūroka. Pakaitinti aliejų keptuvėje ir kepti apie 4 minutes kiekvieną pusę kol parus. Valgėme su tatziki :)
Skanaus !
Recepto šaltinis Closet cooking
Gėdos prispausta prisiruošiau aprašyti vienus mūsų pusryčius :)Taigi reikės:
500 g stambiai tarkuotos cukinijos
1 saujos pjaustytų įvairių prieskoninių žolelių (krapų, petražolių, mėtos)
2 smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų stiebelių
100 g fetos
120 g miltų
1 kiaušinio
druskos, pipirų
aliejaus kepimui
Viską sumaišyti dubenyje. Pagal skonį berti druskos ir pipirų. Druskos daug nereikia, nes feta yra sūroka. Pakaitinti aliejų keptuvėje ir kepti apie 4 minutes kiekvieną pusę kol parus. Valgėme su tatziki :)
Skanaus !
Recepto šaltinis Closet cooking
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą