2010 m. liepos 26 d.

Cukinijų blyneliai

Oi ta vasara veda iš kelio... Retokai būnu namie ir ruošiu šeimai vakarienes. Dar rečiau prisėdu prie kompiuterio parašyti, nors tiesą sakant, nelabai yra ką... Nieko, ateis ruduo, grįš viskas į savo vėžes.
Gėdos prispausta prisiruošiau aprašyti vienus mūsų pusryčius :)Taigi reikės:
500 g stambiai tarkuotos cukinijos
1 saujos pjaustytų įvairių prieskoninių žolelių (krapų, petražolių, mėtos)
2 smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų stiebelių
100 g fetos
120 g miltų
1 kiaušinio
druskos, pipirų
aliejaus kepimui
Viską sumaišyti dubenyje. Pagal skonį berti druskos ir pipirų. Druskos daug nereikia, nes feta yra sūroka. Pakaitinti aliejų keptuvėje ir kepti apie 4 minutes kiekvieną pusę kol parus. Valgėme su tatziki :)

Skanaus !

Recepto šaltinis Closet cooking

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą