2010 m. spalio 28 d.

Įdaryta vištienos krūtinėlė

2 porcijoms reikės:
2 vištienos filė
50 g rūkytos šoninės
kepintos ir marinuotos paprikos puselės
2 virtų kiaušinių
kokių 10 juodųjų alyvuogių
raudonėlio
druskos, pipirų
sviesto
šviežių petražolių

Šoninę paskrudinti keptuvėje iki traškėjimo. Papriką supjaustyti juostelėmis, alyvuoges ratukais, kiaušinius kubeliais. Susmulkinti petražoles. Vištienos filė įpjauti išilgai beveik iki pat krašto. Svarbu, kad nepasidarytų du atskiri gabalai. Vištieną ištrinti druska, pipirais, raudonėliu ir kitais mėgstamais prieskoniais. Į vištienos filė kišenę dėti šoninę, paprikas, kiaušinius, alyvuoges ir petražoles. Susmeigti vištienos kraštus pagaliukais.
Ištirpdyti keptuvėje gabaliuką sviesto ir apkepti jame krūtinėles kol parus. Tuomet šauti į 200 laipsnių kaitrumo orkaitę ir dar kepti apie 15-20 minučių.

Skanaus!

Recepto šaltinis Kayotic Kitchen

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą