400 g jautienos ar kiaulienos (aš naudojau kiaulienos išpjovą)
350 g morkų
1 svoguno
3 v. š. balto vyno acto
1 v. š. sojos padažo
alyvuogių aliejaus
saulėgrąžų
krapų, petražolių, svogunų laiškų
druskos, pipirų
Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis ir pakepti keptuvėje su druska ir pipirais. Morkas sutarkuoti stambia tarka, svogūną smulkiai supjaustyti, prieskonines žoleles sukapoti. Saulėgrąžas apkepinti sausoje keptuvėje. Morkas, svogūną, saulėgrąžas ir žoleles sumaišyti. Dėti kartu mėsą, pilti actą, sojos padažą, druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti. Aliejų pilti į keptuvę, kad padengtų pilnai dugną. Kaitinti aliejų, kol atsiras baltas dūmas. Ir karštą aliejų supilti į salotas. Gerai išmaišyti. Skanaus !
P.S. Originaliame recepte saulėgrąžų nebuvo, bet jos skonį tik pagerino. Kas mėgsta aštriau, būtinai įsidėkite čili ar kitokių aštrių prieskonių.
Recepto šaltinis Povarenok
350 g morkų
1 svoguno
3 v. š. balto vyno acto
1 v. š. sojos padažo
alyvuogių aliejaus
saulėgrąžų
krapų, petražolių, svogunų laiškų
druskos, pipirų
Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis ir pakepti keptuvėje su druska ir pipirais. Morkas sutarkuoti stambia tarka, svogūną smulkiai supjaustyti, prieskonines žoleles sukapoti. Saulėgrąžas apkepinti sausoje keptuvėje. Morkas, svogūną, saulėgrąžas ir žoleles sumaišyti. Dėti kartu mėsą, pilti actą, sojos padažą, druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti. Aliejų pilti į keptuvę, kad padengtų pilnai dugną. Kaitinti aliejų, kol atsiras baltas dūmas. Ir karštą aliejų supilti į salotas. Gerai išmaišyti. Skanaus !
P.S. Originaliame recepte saulėgrąžų nebuvo, bet jos skonį tik pagerino. Kas mėgsta aštriau, būtinai įsidėkite čili ar kitokių aštrių prieskonių.
Recepto šaltinis Povarenok
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą