Reikės:
4 vištienos filė
8 sluoksniuotos tešlos lakštų
150 g ricotta sūrio
kelių šoninės riekelių
petražolių
svogūnų laiškų
1 kiaušinio
druskos, pipirų
Šoninę reikia paskrudinti keptuvėje ir supjaustyti mažais gabalėliais. Susmulkinti svogūno laiškus, petražoles ir sumaišyti su ricotta. Taip pat į šią masę įdėti šoninę. Pagardinti druska, pipirais pagal skonį. Vištienos filė viršų įpjauti išilgai, tai bus kišenė įdarui. Man skaniau, kai įdaro kuo daugiau. Todėl pjoviau giliai, svarbu palikti sveiką filė apačią, kad įdaras nekristų lauk. Taigi į kišenę pridedame įdaro su kaupu. Iš dviejų tešlos lakštų padaryti vieną ilgą ir pakočioti. Guldyti ant jos šonu vištieną, pabarstyti druska, pipirais. Patepti kiaušinio plakiniu tešlos kraštus ir juos užlankstyti. Taip padaryti su visais filė gabalais. Dabar šauti į 200 laipsnių kaitrumo orkaitę ir kepti maždaug pusvalandį. Labai gardu !
Recepto šaltinis Kayotic Kitchen
8 sluoksniuotos tešlos lakštų
150 g
kelių šoninės riekelių
petražolių
svogūnų laiškų
1 kiaušinio
druskos, pipirų
Šoninę reikia paskrudinti keptuvėje ir supjaustyti mažais gabalėliais. Susmulkinti svogūno laiškus, petražoles ir sumaišyti su ricotta. Taip pat į šią masę įdėti šoninę. Pagardinti druska, pipirais pagal skonį. Vištienos filė viršų įpjauti išilgai, tai bus kišenė įdarui. Man skaniau, kai įdaro kuo daugiau. Todėl pjoviau giliai, svarbu palikti sveiką filė apačią, kad įdaras nekristų lauk. Taigi į kišenę pridedame įdaro su kaupu. Iš dviejų tešlos lakštų padaryti vieną ilgą ir pakočioti. Guldyti ant jos šonu vištieną, pabarstyti druska, pipirais. Patepti kiaušinio plakiniu tešlos kraštus ir juos užlankstyti. Taip padaryti su visais filė gabalais. Dabar šauti į 200 laipsnių kaitrumo orkaitę ir kepti maždaug pusvalandį. Labai gardu !
Recepto šaltinis Kayotic Kitchen
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą