2010 m. rugsėjo 10 d.

Marinuota vištiena, kepta ant grilio

Reikės:
6-8 vištienos krūtinėlių
120 g alyvuogių aliejaus
60 g balto vyno acto
3 v.š. majonezo
1-2 v.š. Vorčesterio padažo
1 v.š šviežių citrinos sulčių
1 a.š druskos
1 a.š. pipirų
1 v.š. mėgstamų vištienos prieskonių
1 v.š trinto česnako
1 v.š. paprikos miltelių
1 a.š kmynų (nebūtinai)

Visus produktus, išskyrus vištieną, sumaišyti. Užpilti mišiniu vištieną ir palaikyti bent jau 6 valandas, geriausia per naktį. Kepti ant grilio, pasibaigus šiltam sezonui, tiks ir gofruota keptuvė.
Šiuo marinatu sėkmingai galima marinuoti bet kokią mėsą, ne tik vištieną. Vištienos krūtinėlė gaunasi labai sultinga, mėsa visiškai neišsausėja.

Skanaus !

Recepto šaltinis Kalyn's Kitchen

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą