2010 m. balandžio 1 d.

Salotos su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

Salotoms reikės:
įvairių salotų lapų
1 kriaušės
1 melynojo svogūno
gabalėlio sūrio su melynuoju pelėsiu
graikinių riešutų

Užpilui:
4 šaukštų majonezo
2 šaukštų grietinės
petražolių
svogūnų laiškų
balto vyno acto
1 skiltelės česnako
šviežių citrinos sulčių
druskos, pipirų
Visus produktus, skirtus užpilui, sudėti į indą ir sutrinti su blenderiu iki vientisos masės. Paragauti ir pagal skonį dar įdėti, jei ko trūksta. Salotas išdėlioti lėkšteje. Supjaustyti svogūną griežinėliais, išdėlioti ant salotų lapų. Dėti graikinius riešutus. Užpilti truputį salotų užpilo. Nulupti kriaušes, supjaustyti gabalėliais, dėti į lėkštę. Galiausiai supjaustyti sūrį, išdelioti lėkšteje. Dar pašlakstyti užpilo.

Skanaus!

Recepto šaltinis Kayotic Kitchen

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą