2010 m. rugpjūtis 26 d.

Aštrios ryžių salotos

Reikės:
250 g ryžių (ilgagrūdžių ryžių, maišytų su laukiniais)
pusės čili pipiriuko
kelių stiebelių šviežio baziliko ir mėtos
petražolių
1 citrinos
alyvuogių aliejaus
200 g kepintos ir konservuotos paprikos
druskos, pipirų
Ryžius, savaime aišku, reikia išvirti. Žoleles supjaustyti, čili ir papriką taip pat. Daržoves su žolelėmis dėti į dubenį kartu su virtais ryžiais. Citrinos žievelę nulupti, smulkiai supjaustyti ir dėti į salotas. Dabar reikia pasigaminti užpilą. 6 šaukštus aliejaus sumaišyti su vienos citrinos sultimis, įberti druskos ir pipirų pagal skonį.  Pilti užpilą ant salotų, jei reikia dar įberti druskos ir pipirų.

Skanaus!

Recepto šaltinis Eat. Live. Travel. Write.



0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą