500 g baltos žuvies (aš naudojau tilapiją)
160 g maltų džiūvėsių
120 g maltų migdolų (sumaliau su blenderiu)
2 kiaušinių
žuvies prieskonių
druskos, pipirų
Žuvį supjaustyti 2.50 cm gabalėliais, pabarstyti druska ir pipirais pagal skonį. Viename dubenyje sumaišyti džiūvesėlius, maltus riešutus ir žuvies prieskonius.Kitame dubenyje išplakti kiaušinius. Kepimo skardą iškloti popieriumi. Kiekvieną žuvies gabalėlį merkti į kiaušinių plakinį, tuomet apvolioti džiūvesėlių mišinyje. Pakartoti tą patį dar kartą ir išdėlioti žuvies pirštelius ant skardos. Kepti 250 laipsnių orkaitėje 20 minučių. Po 10 minučių apversti pirštelius ir kepti toliau. Valgėme su kaparėlių ir krapų padažu.
Skanaus !
Recepto šaltinis Kalyn's Kitchen
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą