2010 m. rugpjūčio 19 d.

Spaghetti su vyšninių pomidorų padažu

Reikės:
300 g spaghetti makaronų
350 g vyšninių pomidorų
160 g maltų džiūvėsių
160 g tarkuoto parmezano
160 g aliejaus
2 česnako skiltelių
saujelės baziliko lapelių
druskos, pipirų
Pomidorus perpjauti pusiau ir dėti į kepimo formą perpjauta puse aukštyn. Džiūvesėlius sumaišyti su parmezanu ir tarkuotu česnaku. Šiuo mišiniu apibarstyti pomidorus taip, kad jų praktiškai nebesimatytų. Tuomet viską apšlakstyti trečdaliu aliejaus. Šauti į 200 laipsnių kaitrumo orkaitę ir kepti apie 20 minučių. Kol pomidorai kepa, išvirti makaronus. Pomidorams baigus troškintis, į juos sudėti baziliko lapelius ir spaghetti makaronus. Supilti likusį aliejų ir viską gerai išmaišyti.
Labai skanus, spalvingas ir lengvas patiekalas. Idealiai tinka vakarienei karštą vasarą..

Skanaus !

Recepto šaltinis Circle-B-Kitchen

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą