Savaitgalį žiūrėjome Gidono Šapiro kulinarinę laidą ir MB labai patiko šis ispaniškas patiekalas. Jau svajojo kaip valgys užgerdamas alumi. :) Žinoma, pasižadėjau pagaminti. Bet pasirodė viskas ne taip paprasta, teko dar paplušėti, kol radau pirkti chorizo dešros. Taigi reikės:
200 g chorizo dešros
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
3 pomidorai
400 g avinžirnių
rūkytos paprikos miltelių
druskos, pipirų
Supjaustyti chorizo dešrą gabaliukais, pakepti keptuvėje, dėti svogūnus, česnakus, apkepti. Suberti jau išvirtus avinžirnius. Pomidorus nulupti ir sutarkuoti. Gautą pomidorų tyrę supilti ant avinžirnių. Pagardinti viską rūkytą paprika ir juodaisiais pipirais.
Skanaus !
200 g chorizo dešros
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
3 pomidorai
400 g avinžirnių
rūkytos paprikos miltelių
druskos, pipirų
Supjaustyti chorizo dešrą gabaliukais, pakepti keptuvėje, dėti svogūnus, česnakus, apkepti. Suberti jau išvirtus avinžirnius. Pomidorus nulupti ir sutarkuoti. Gautą pomidorų tyrę supilti ant avinžirnių. Pagardinti viską rūkytą paprika ir juodaisiais pipirais.
Skanaus !
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą