2010 m. kovo 11 d.

Šokoladinis ryžių pudingas


Reikės:
1 puodelio apvaliųjų ryžių
2 puodelių vandens
2 puodelių pieno
1/2 puodelio cukraus
1 v.š. kakavos
1 kiaušinio trynio
1/2 puodelio grietinėlės
4 v.š. nutellos kremo
Į puodą sudėti ryžius, supilti pieną, vandenį, cukrų ir kakavą. Užvirinti, sumažinti liepsną ir virti. Virti kol skystis išgaruos, pažiūrėti ar ryžiai jau minkšti. jei dar ne, įpilti dar vandens ar pieno ir virti toliau, kol suminkštės.
Išplakti grietinėlę su kiaušinio tryniu. Įdėti 1/4 puodelio ryžių pudingo į grietinėlę, išmaišyti. Dėti vėl 1/4 puodelio pudingo ir pamaišyti. Taip daryti, kol visas pudingas bus sumaišytas su grietinėle. Įdėti 4 šaukštus Nutellos, išmaišyti... Galima valgyti ir šiltą, ir šaltą.

Skanaus !

Recepto šaltinis Pastries of a chocoholic

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą