3 v.š. aliejaus
2 v.š sojos padažo
2 v.š. raudonojo vyno acto
2 v.š. citrinos sulčių
2 v.š. Vorčesterio padažo
1/2 v.š. Dijono garstyčių
1 skiltelės česnako
1 mėlynojo svogūno
šviežio rozmarino
tabasco padažo
druskos, pipirų
Į dubenį pilti aliejų, sojos padažą, actą, citrinos sultis, Vorčesterio padažą, dėti garstyčias, juoduosius pipirus ir kelis lašus tabasco. Supjaustyti svogūną ir česnaką, sudėti į tą pati dubenį. Dėti į sandarų užsegamą maišelį mėsą, pilti ant jos marinatą ir rozmarinus. Gerai užspauti ir palikti nakčiai marinuotis. Prieš kepant nurinkti svogūnus ir česnakus, pabarstyti druska. Kepti mėsą po 2 minutes iš abiejų pusių.
Skanaus !
Recepto šaltinis: Kayotic Kitchen
2 v.š sojos padažo
2 v.š. raudonojo vyno acto
2 v.š. citrinos sulčių
2 v.š. Vorčesterio padažo
1/2 v.š. Dijono garstyčių
1 skiltelės česnako
1 mėlynojo svogūno
šviežio rozmarino
tabasco padažo
druskos, pipirų
Į dubenį pilti aliejų, sojos padažą, actą, citrinos sultis, Vorčesterio padažą, dėti garstyčias, juoduosius pipirus ir kelis lašus tabasco. Supjaustyti svogūną ir česnaką, sudėti į tą pati dubenį. Dėti į sandarų užsegamą maišelį mėsą, pilti ant jos marinatą ir rozmarinus. Gerai užspauti ir palikti nakčiai marinuotis. Prieš kepant nurinkti svogūnus ir česnakus, pabarstyti druska. Kepti mėsą po 2 minutes iš abiejų pusių.
Skanaus !
Recepto šaltinis: Kayotic Kitchen
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą